Bolyai emlékérem

Bolyai emlékérem

Iskolánkban már több évtizede működik a Tehetségért Alapítvány. A 2017-18-as tanévben az iskolavezetés kezdeményezésére egy új hagyomány vette kezdetét. A tantestület szavazatai alapján minden évben Bolyai emlékéremmel jutalmazunk egy általános iskolás és egy középiskolás diákot, akinek tanulmányi eredménye, közösségi munkája, a Bolyai iskoláért érzett elhivatottsága példaértékű a tanulók és a pedagógusok számára. Az emlékérmet Babos- Zemplenszky Nóra keramikus készítette, átadására a ballagási ünnepségen került sor.
Az idei évben Győri Brigitta 12.B osztályos tanulónk vehette át az elismerést. Gratulálunk!
Bolyai kerékpáros tábor 2021

Bolyai kerékpáros tábor 2021

Nyolcadik alkalommal biciklizték körbe a Balatont!

Sikeresen, immár 8. alkalommal biciklizték körbe Kocsis Zoltán tanár úr és Mészáros Éva tanárnő vezetésével diákjaink a Balatont. Gyönyörű, nagyon meleg időben tudta a csoport végigtekerni a több mint 200 km-t a magyar tenger partján. Nem maradt el idén sem a felhőtlen jókedv, a fürdőzés - csak úgy, mint a defekt-, fék- és láncszerelés. Ezúton köszönjük a bringák szállítását a Berger Transport Kft-nek! Jövőre újra!

Ballagás

Startup projekt verseny

Egy újszerű, nemzetközi Startup projekt versenyen 21 diákkal, összesen 7 versenycsapattal vettünk részt, a csapatok mentorai Kalmárné Koszonits Klára, Magyar Gáborné és Varga-Poór Adrienn voltak. 
Az első forduló 10 versenyhétből állt, melynek 2021. 06. 11-én lett vége. Kalmárné Koszonits Klára és Magyar Gáborné mentorok egy-egy csapata második, ill. hatodik országos helyezéssel a nemzetközi fordulóba továbbjutottak, így ők szeptembertől folytatják a versenyt. A többi versenycsapatunk is sikeresen szerepelt, így ők is a virtuálisan szerzett aranypézeikből (befektetéseikből) értékes ajándékokat választhatnak.

Diáknap egy kicsit másképp.....

Diáknap egy kicsit másképp.....

Az idei tanévben minden kicsit másképpen alakul. Mivel májusban tértünk csak vissza az iskolába, az idő rövidsége miatt hagyományos diáknapot már nem szerveztük. Helyette osztályprogrammal töltötték el diákjaink ezt a napot. A jó időt kihasználva több osztályunk vízre szállt, mások paintballra adták fejüket, mások sportprogramot, gyalogtúrát szerveztek.

Partnereink

Elérhetőség

Telefonszám: 96/578 150

E-mail: titkarsag@bolyaitechnikum.hu

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 6.

Közösségi média

Közelgő események

Nincsenek események