Rendkívüli felvételi eljárás - 2021. május 10-21.

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.

Iskolánkban a 2021/2022-as tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még egy kis esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében még 9 tanuló felvételére a következő tagozatokra (csak ezekre és csak a meghatározott keretszám mértékéig!)

Tagozatkód

Rendkívüli eljárás keretében még felvehető létszám

1502 – közlekedés és szállítmányoz ágazat

4 fő

1503 – gazdálkodás és menedzsment ágazat

5 fő

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a Győri SZC Bolyai János Technikumban tanuljon tovább a táblázatban megjelölt tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2021. május 10-21. között e-mailben tudnak jelentkezni a titkarsag@bolyaitechnikum.hu címen.

Honlapunkon megtalálják a rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lapot, melyet kitöltve a mellékletekkel együtt csatolni szükséges az online jelentkezéshez. További bármilyen kérdése esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal (96/578-151)!

 

Bernáth Rita

igazgató

Partnereink