Tájékoztató a kilencedik évfolyamos beiratkozásról

A középfokú iskolába felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján az iskolába elektronikus úton iratkozhat be.
 
Az elektronikus beiratkozási felület a KRÉTA rendszerben előreláthatólag 2022. június 15-én nyílik meg.
Kérjük, az eügyintézés indítása előtt tanulmányozza az elektronikus beiratkozás menetéről szóló tájékoztatót.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja 8-14 óra között az 578-150 telefonszámot, vagy írjon e-mailt a titkarsag@bolyaitechnikum.hu címre.

A BKI (beiratkozás középfokú intézménybe) g) A középfokú köznevelési intézmény, amelybe a tanuló felvételt nyert űrlapján a Megjegyzés rovatba kérjük tüntesse fel:
  • iskola sál, illetve nyakkendő igényét, melynek viselése az iskolai ünnepségeken kötelező

Tájékoztatjuk Önöket, amennyiben gyermeküket elektronikus úton az E-Kréta rendszeren keresztül beíratták intézményünkbe, 2022. június 23-án NEM KELL MEGJELENNI az intézményben a beiratkozáson.

Kérjük Önöket, figyeljék az eügyintézés felületet, mert ezen keresztül értesítjük Önöket az esetleges hiánypótlásokról, és ezen keresztül kapják meg a visszaigazolást a beiratkozásról.

Azon Szülők, akik az elektronikus beiratkozást technikai okok miatt nem tudják megoldani, előre egyeztetett időpontban 2022. június 23-án személyes megjelenéssel beírathatják gyermeküket iskolánkba.

A felvételt nyert diákokat 2022. augusztus 31-én 8-12 óra között GÓLYANAPRA várjuk iskolánkba. További részletek augusztusban az iskola honlapján. (bolyaitechnikum.hu) 

A 2022/23. tanév tanévnyitó ünnepélye szeptember 1-jén 8 órakor lesz. Megjelenés ünnepi öltözetben.

A tankönyvek minden 9. évfolyamos tanuló részére ingyenesek, melyeket tanulóink az első tanítási napon vehetnek át.

Mosonmagyaróvár, 2022. május 31.


Bernáth Rita
igazgató

Partnereink