Previous Next

Megújult a tornaterem

Nagy örömünkre szolgál,hogy a nyári szünetben megújult iskolánk tornaterme. Eddig a szabadban szerveztük meg a testnevelés órákat, ám a novemberi őszi időjárás, valószínűleg ezt már nem teszi lehetővé. Az őszi szünet után diákjaink megújult,szép,tiszta környezetben tölthetik el a testnevelés órákat.
Kedves Bolyaisok! Kérlek benneteket, ti is vigyázzatok a megújult, nagy múltú,120 éves tornateremre,hogy még sokáig ilyen szép maradjon!
Previous Next

Szelektíven jobb!

Kedves Diákjaink!
Tudtátok,hogy a vegyesen gyűjtött hulladéknak csupán 35%-a hasznosítható újra,míg szelektív gyűjtés esetén ez az arány már 80%?! Szeretnétek ti is tenni valamit Bolygónk megmentéséért, környezetünk védelméért? Akkor legyetek szuperhősök és csatlakozzatok ti is az IKSZ,azaz az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés felhívására egy környezetvédelmi mozgalomhoz! Fotózzátok le,ahogy egy italos kartont laposra taposva a megfelelő gyűtőbe dobtok!Az elkészült képet #Szelektívenjobb hashtaggel,és #Mosonmagyaróvár,#Bolyai megjelöléssel lássátok el,tegyétek fel a Facebookra vagy Instagramra és kérjetek fel másokat is erre a kihívásra!
A fém vagy műanyag üdítőitalos dobozokat is helyezzétek tömörítést követően a szelektív gyűjtőbe! Tegyünk együtt környezetünkért! Legyél te is szuperhős! Hajrá Bolyai!

Bolyai Gála összefoglaló

Iskolánk hagyományos gálája tavaly, az előző tanév végén sajnos nem valósulhatott meg. Szerencsére a 2020/21. tanév végén lehetőségünk nyílt rá, hogy szűkebb, családiasabb körben ugyan, de megtarthassuk. Alábbiakban a mosonmagyaróvári városi televízió összefoglalóját tekinthetik meg gálánkról.

 

 

UCSB Atlétika verseny

2020. 09.30-án rendezték Győrben a középiskolás utánpótlás csapat bajnokságot (UCSB). Iskolánk csapata a kiváló 3. helyezést szerezte meg a svéd váltó futószámban. 

A csapat tagjai: Csóka Viktória 10.a, Nyerlucz Barbara 10.a, Stiefvater Emelie 10.a, Vecsei Anna 12. a és tartalékként Süly Imola 11. a osztályos tanuló volt.
 
 
Gratulálunk nekik a jó szereplésért!
Previous Next

Gálaműsor

Amikor tavaly márciusban elkezdődött a digitális oktatás, még nem sejtettük, hogy a tanév végéig fog tartani. Ez nagy kihívás elé állított mindenkit, de a pedagógusok elhivatottságának, tanulók szorgalmának, és a szülők támogatásának köszönhetően sikeresen lezártuk a 2019-20-as tanévet.

Az iskola azonban nemcsak a tanulásról szól, hiszen számos rendezvény, esemény színesíti a hétköznapokat. A Bolyai iskola életében ilyen fontos esemény a Gálaműsor is, ahol díjazzuk a legjobban teljesítő diákokkal, magas szintű oktató-nevelő munkát végző pedagógusokat.

A járványügyi helyzet miatt májusban ez is elmaradt. Úgy éreztük, fontos megtartanunk ezt a rendezvény, hiszen a 2019-20-as tanévben számos kiváló tanulói és tanári teljesítmény született, mely elismerést érdemel.

Gratulálunk valamennyi díjazottnak, különösen Fucsik Katalinnak, aki a tantestület szavazatai alapján az év kiváló középiskola tanára lett a Bolyai János Technikumban.

Partnereink

Elérhetőség

Telefonszám: 96/578 150

E-mail: titkarsag@bolyaitechnikum.hu

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 6.

Közösségi média

Közelgő események

2021.03.12.
Igazgatói szünet
2021.03.31.
Igazgatói szünet