Tájékoztató a kilencedik évfolyamos beiratkozásról

A középfokú iskolába felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője útján az iskolába elektronikus úton iratkozhat be.
 
Az elektronikus beiratkozási felület a KRÉTA rendszerben 2021. június 15-én nyílik meg. A beiratkozás módjáról a részletes tájékoztató letölthető az alábbi gombra kattintva!
Kérjük, az eügyintézés indítása előtt tanulmányozza az elektronikus beiratkozás menetéről szóló tájékoztatót.
 
Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja 8-14 óra között az 578-150 telefonszámot, vagy írjon e-mailt a titkarsag@bolyaitechnikum.hu címre.
 
A BKI (beiratkozás középfokú intézménybe) g) A középfokú köznevelési intézmény, amelybe a tanuló felvételt nyert űrlapján a Megjegyzés rovatba kérjük tüntesse fel:
iskola sál, illetve nyakkendő igényét, melynek viselése az iskolai ünnepségeken kötelező
 
Tájékoztatjuk Önöket, amennyiben gyermeküket elektronikus úton az E-Kréta rendszeren keresztül beíratták intézményünkbe, 2021. június 23-án NEM KELL MEGJELENNI az intézményben a beiratkozáson.
Kérjük Önöket, figyeljék az eügyintézés felületet, mert ezen keresztül értesítjük Önöket az esetleges hiánypótlásokról, és ezen keresztül kapják meg a visszaigazolást a beiratkozásról.
 
Azon Szülők, akik az elektronikus beiratkozást technikai okok miatt nem tudják megoldani, előre egyeztetett időpontban 2021. június 23-án személyes megjelenéssel beírathatják gyermeküket iskolánkba.
 
 
A felvételt nyert diákokat 2021. augusztus 31-én 8-12 óra között GÓLYATÁBORBA várjuk iskolánkba. További részletek augusztusban az iskola honlapján. (bolyaitechnikum.hu)
 
A 2021/22. tanév tanévnyitó ünnepélye szeptember 1-jén 8 órakor lesz. Megjelenés ünnepi öltözetben.
 
A tankönyvek minden 9. évfolyamos tanuló részére ingyenesek, melyeket tanulóink az első tanítási napon vehetnek át.
 
Mosonmagyaróvár, 2021. május 28.
 
 
Bernáth Rita
igazgató

Partnereink